Seren Serengil apar topar ameliyata alındı!

Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Seren Serengil’den kötü haber geldi. Mustafa Tohma sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sevgilisi Seren Serengil’in ameliyata alındığını duyururken sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

YouTube video

Tohma, paylaşımında ‘Geçirdiği ameliyat sonrası safra kesesi çalışamayacak duruma gelmiş. Bu nedenle safra kesesi alınacak. Böbreklerde su içmemesinden ve yine geçirdiği ameliyattan dolayı böbreklerde oluşan taşlar kanalları tıkadığı için acilen ameliyata alınacak’ ifadelerini kullandı.

Geçirdiği mide ameliyatının ardından 46 kiloya kadar düşen Seren Serengil’den kötü haber geldi. Serengil’in hastaneye kaldırıldığı ve apar topar ameliyata alındığı sevgilisi Mustafa Tohma tarafından duyuruldu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Seren Serengil’in sağlık durumu hakkında da bilgi veren Tohma, şu ifadeleri kullandı: ‘Geçirdiği ameliyat sonrası safra kesesi çalışamayacak duruma gelmiş. Bu nedenle safra kesesi alınacak. Böbreklerde su içmemesinden ve yine geçirdiği ameliyattan dolayı böbreklerde oluşan taşlar kanalları tıkadığı için acilen ameliyata alınacak’

blank

Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde ‘Günde 10-15 ilaç içiyorum ama vücutta kalmıyor. O yüzden serum da alıyorum. Bunları kendi kafasızlığımdan yaptım, kabul ediyorum. Yemek yediğim anda midem bulanıyor. Yemek bağırsağa gidiyor. Şekerim düşüyor, beynime oksijen gitmiyor’ demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.