Serdar Ortaç’tan şaşırtan Chloe Loughnan açıklaması!

Serdar Ortaç Bayramın 3.ncü günü Kıbrıs Lord’s Palace Hotel’de sevenleriyle buluştu.

Ortaç yoğun bir katılımın olduğu konser öncesi, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

CHLOE ÖYLE BİR KADIN DEĞİL

Geçtiğimiz günlerde 5 yıllık eşi Chloe Loughnan ile olan evliliklerini sonlandıran Ortaç, kendisinden habersiz bebek aldırdı haberlerini kesin bir dille yalanlarken, oturdukları evin yarısını istediğine dair haberler hakkında “Yok öyle bir şey kendi aramızda anlaştık ve kontrat yaptık ne ev istedi, ne de başka bir şey Chloe öyle bir kadın değil” dedi.

HASTALANMASININ SEBEBİ MİDE ENFEKSYONU

Ayrılığın hemen ardından hastaneye kaldırılan Chloe Loughnan için, Serdar Ortaç boşanma davalarının olduğunu bir gün önceden söylediği için fenalaştı haberlerine açıklık getirdi. Ortaç “Biz 6 aydır falan düşünüyorduk. Ayrılalım mı ayrılmayalım mı diye, sonunda en doğrusunun bu olduğuna karar verdik ve bu kararı birlikte verdik. Hastalanmasının sebebi boşanma değil, midesinden enfeksiyon kapmasıdır. Hastaneye götürdüm serum taktılar iyileşti hepsi bu” dedi.

blank

CHLOE ‘NİN HAKKINI HİÇ ÖDEYEMEM

AYNI AŞK’ LA BAĞLIYIM ONA

Chloe Loughnan’ın Cuma günü ülkesine gideceğini belirten Ortaç, ayrılık sonrası duygularını şu sözlerle ifade etti. Ortaç “Bir alışkanlığım vardı tabi hanımımdı sonuçta, ama hayat insanlar için böyle kaderimiz buymuş, ikimizde üzgünüz tabi birbirimizi çok severek evlendik. Benim hayatımın yarım döneminde gerçek bulduğum bir aşktı, hala aynı aşkla bağlıyım ona, sağlık dönemimde de hep yanımda oldu onun hakkını hiç ödeyemem” dedi.

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.