Serdar Ortaç’tan Melis Köksal’a TAM DESTEK

Güçlü sesi ve sıradışı tekniği ile operadan pop müziğe geçiş yapan genç sanatçı Melis Köksal DMC etiketiyle yayınlanan “Tam Destek” şarkısı ile müzikseverlere merhaba dedi.

Sözü ve müziği Serdar Ortaç’a, düzenlemesi yeni neslin genç yeteneği Tarık İster’e ait olan şarkının rengârenk klibini Alişan Günay Yıldırım, fotoğraflarını ise Fatih Çilingir çekti.

blank

Birincilikle girip birincilikle bitirdiği Antalya Devlet Konservatuvarı Opera Ana Sanat Dalı öğrenimi ardından Mimar Sinan Üniversitesi’nde yüksek lisans öğrenimi için İstanbul’a taşındığı yıl Opera’dan Pop’a,R&B‘den Jazz’a sekiz dilde sahnelerine devam ederken Serdar Ortaç ve Sinan Akçıl ile “Yüzyılın Aşkı” şarkısında(iki gönül hep aşk) düet yaptı. Sonra yine Akçıl ile tüm geliri Mehmetçik Vakfına bağışlanan “Yakında Döneceksin” şarkısını seslendirirken Serdar Ortaç ile kendi single’ının stüdyo çalışmalarını tamamladı.

“Tam destek” şarkısı ile müzik dünyasına girişinin heyecanını yaşayan Melis Köksal “ Hayallerimin hayat buluşuna ithafen kalplerimizde çiçekler açtıracak, bir şarkı oldu,şimdi bu enerjiyi yaz boyu hep birlikte dans edip tam destek diyerek çoğaltacağız“ dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.