Serdar Ortaç’tan kötü haber! Zehirlendi!

Seren Serengil, Serdar Ortaç’la ilgili bir açıklama yaptı. Serengil, dün canlı yayında, geçen cuma akşamı Kıbrıs’ta sahneye çıkan Serdar Ortaç’ın konserinin ardından zehirlenerek fenalaştığını söyledi.

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil, dünkü canlı yayında Serdar Ortaç’ın sahneden sonra zehirlenerek fenalaştığını söyledi. Programın yorumcularından Arto ise uzun yıllardır MS hastalığı ile mücadele eden Ortaç’a seslenerek dikkat çeken açıklamalar yaptı.

“ÜZÜNTÜ VERİCİ”

Arto, “İlaçla birlikte alkol kullanmazsa iyi olur. Zaten ileri derecede bir hastalığı var. Bu kadar değerli bir insan olup neden kendine bakmadığı çok üzüntü verici. İlaç değiştirmiş olabilirsin ama bunu alkolle birlikte yaparsan çok zorlanırsın. Freni boşalmış kamyon gibisin. Sen çok değerli bir adamsın” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.