Serdar Ortaç’ın Kuruçeşme Açıkhava konseri hayranlarıyla doldu taştı

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Serdar Ortaç hayranlarıyla doldu taştı.

Biletleri günler öncesinden tükenen konser öncesi Serdar Ortaç hayranları kapıda uzun kuyruklarla heyecanlı bekleyişi sürdürdü. Ortaç’ın “Mesafe” şarkısıyla sahneye adım attığı andan itibaren ise binlerce kişi hem dev bir koro hem de dans topluluğuna dönüştü. Müzikseverlerin Ortaç’ın şarkılarına dans ederek eşlik ettiği o anlar geceye damga vurdu.

blank

“KARABİBERİM”DEN GÜNÜMÜZE…

Serdar Ortaç, 1994 yılında çıkardığı “Karabiberim”den günümüze her biri Türk Pop Müziği’ne damga vuran şarkılarıyla muhteşem bir müzik şölenine imza attı. 28 yıllık sanat hayatını bir konsere sığdıran Serdar Ortaç; Balım, İki Deli, Ben Adam Olmam, Canıma Minnet, Kabahat, Gamzelim gibi şarkılarıyla müzikseverlere unutulmayacak bir gece yaşattı. Şarkı aralarında hayranlarıyla bol bol sohbet eden Ortaç, “Karabiberim” şarkısını esmerlere armağan etti.

YOĞUN İLGİ ÜZERİNE SERDAR ORTAÇ’TAN İKİ KONSER DAHA…

Serdar Ortaç, haftalar önce biletleri tükenen Kuruçeşme Açıkhava’da müzikseverlerle ilk buluşmasında bir rekora imza attı. İlan edilen ilk konserin biletlerinin gördüğü yoğun ilgi üzerine 26 Haziran biletleri de satışa çıkar çıkmaz tükendi. Konser biletlerinin satışa çıktığı an sistemin kilitlenmesine neden olan Serdar Ortaç, 1 Temmuz tarihinde bir kez daha Kuruçeşme Açıkhava’da sevenleriyle buluşacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.