Serdar Ortaç’ın boşandıktan sonraki ilk paylaşımı bir hayli şaşırttı!

Chloe Loughnan ile saatler önce boşanan Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kafaları karıştırdı.

Serdar Ortaç, 5 yıldır evli olduğu Chloe Loughnan ile bugün Beykoz Adliyesi’nde anlaşmalı olarak boşandı. Uzun süredir evliliklerinde sorun olduğu konuşulan çiftin evlilikleri 5 dakikada bitti. Loughnan ile adliyeden kol kola ayrılan Ortaç, “Yütüremedik evliliğimizi, olmadı… Karşılıklı anlaştık, anlaşarak boşandık.” dedi. Chloe Loughnan ise “Severek evlendim, severek boşandım. Onu çok seviyorum, her zaman seveceğim. Maalesef olmadı.” şeklinde konuştu.

İLK PAYLAŞIMI ŞAŞIRTTI

Boşanmanın ardından gözler Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan’a çevrildi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapması beklenen Serdar Ortaç, yüzü olduğu bir telekomünikasyon firmasının reklamını paylaştı. Ortaç’ın bu paylaşımı takipçilerini bir hayli şaşırttı.

Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan 5 dakikada boşandı

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.