Serdar Ortaç’dan Ebru Gündeş’e özel şarkı

Serdar Ortaç önceki akşam eşi ile birlikte görüntülendi. Mekan çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ortaç, Ebru Gündeş için şarkı yazdığını açıkladı.

Bir süredir Ebru Gündeş ile barışmanın yollarını arayan Serdar Ortaç, “Ebru için güzel şarkılar yazdım. İlk fırsatta konserine gideceğim” diye konuştu.

‘SERDAR HİÇ DURMADAN YİYOR’

Kilo aldığı dikkatlerden kaçmayan Serdar Ortaç “Göbek çıkması gayet normal” yorumunu yaptı. Eşi Chloe devreye girdi ve “Hiç durmadan yiyor” diye ekledi.

‘ÇAĞIRSA KOŞARAK GİDERİM’

Öte yandan Serdar Ortaç, ‘Ebru Gündeş’le barışır mısınız?’ sorusuna geçen günlerde şöyle dikkat çekici bir cevap vermişti:

“İtiraf edeyim, bende bir arıza var. Şimdi kalkıp kendi başıma Ebru’ya gidemem. Çekinirim. Ama çağırsın, koşarım. ‘Gözünü seveyim, buzları eritelim’ diye yalvarırım. Beni müzik sektörüne Ebru sokmuştu. Ama ben ona zor zamanlarında destek olamadım. Haklı olarak kızdı, ama çok öfkeli değil. Çünkü birkaç kez denk geldik, ayaküstü hal-hatır sorduk. Yine de eskisi gibi değiliz tabii. Bu yaştan sonra kimseye kızmam, darılmam.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.