Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan ayrılığı sonrası şaşırtan paylaşım

2014 yılında dünya evine giren Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan, 8 Ağustos’ta tek celsede boşandı. Ortaç ile evlendikten sonra Türkiye’ye yerleşen Loughnan, boşandıktan kısa bir süre sonra evinden 10 valizle ayrılarak İrlanda’ya gitti. Sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan model, ne kadar zor bir süreçten geçtiğini göstermiş oldu.

Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanan Chloe Loughnan, ülkesine geri döndü. Sosyal medya hesabından kahve içerken çektirdiği fotoğrafı paylaşan mankenin altına yazdığı not ise dikkat çekti.

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

6 Haziran 2014 yılında dünya evine giren Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan, 8 Ağustos’ta tek celsede boşandı. Ortaç ile evlendikten sonra Türkiye’ye yerleşen Loughnan, boşandıktan kısa bir süre evinden 10 valizle ayrılarak İrlanda’ya gitti. Sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan model, ne kadar zor bir süreçten geçtiğini göstermiş oldu.

blank
Chloe Loughnan

“BENİ ANLAMAYA ÇALIŞSAN AKLINI YİTİRİRSİN”

Düzgün fiziği ve güzelliğiyle her daim dikkat çeken model Chloe Loughnan, sosyal medya hesabı Instagram’dan kahve içerken çektirdiği fotoğrafını paylaştı. Modelin fotoğrafın altına yazdığı “Beni anlamaya çalışsan kendi aklını yitirirsin” notu ise dikkat çekti.

Chloe Loughnan’dan eski eşi Serdar Ortaç hakkında şok sözler

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.