Serdar Ortaç: Tükiye’nin en güzel kadınları esmerlerdir

Önceki gece BVS Group’a ait Ataköy Marinada bulunan Nossa Costa’da pop müziğin ünlü ismi Serdar Ortaç sahne aldı.
Programına sevilen şarkısı ‘’Sana Değmez’’ ile başlayan Ortaç, ‘’ Kötü günler eskide kaldı! Artık iyileştim ve sanki ilk sahneye çıktığım zamanlarda ki gibi enerjiğim! Bu gece çok güzel olacak Nossa Costa’ya hoş geldiniz..’’ . diyerek programına başladı.
Unutulmaz şarkısı ‘’Kara Biberim’’i seslendirmeden önce ‘’ Tükiye’nin en güzel kadınları esmerlerdir! Bu şarkı tüm esmer konuklarıma gelsin!’’ diyerek şarkısını seslendiren Ortaç, salonda bulunan esmer bayanlardan büyük alkış aldı.
Geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını Nossa Costa’da kendisini dinlemeye gelen yüzlerce konuk için seslendiren Ortaç, program süresince sık sık kendisini dinlemeye gelen misafirler ile sohbet etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.