Serdar Ortaç: Şimdiki aklım olsa beş çocuk yapardım

Model Chloe Loughnan ile olan 5 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan ile ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç yeni yılı Kuzey Kıbrıs’ta karşıladı. Yılbaşında sahneye çıkan Ortaç, özel hayatı hakkında ilginç bir itirafta bulundu.

“BAŞKA BİRİSİNE BAKMAK İSTEMİYORUM”

5 yıllık evliliğini sürpriz bir kararla bitiren Serdar Ortaç, dinleyicilere seslenerek, “Aranızda evlenen var mı? Evlilik çok güzel bir duygudur. Gerçi, artık ben boşandım. Ama hala başka birisine bakamıyorum, bakmak istemiyorum. Bu şarkı benden tüm evlenenlere gelsin” dedi ve ‘Balım’ şarkısını söyledi.

blank
Serdar Ortaç – Chloe Loughnan

“ŞİMDİKİ AKLIM OLSA BEŞ ÇOCUK YAPARDIM”

Geçtiğimiz günlerde evliliği ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan Ortaç, “Kısmet olmadı. Cilt tedavisi gördüğü için hamileliği problemli olabilir dedik. Sonra biraz daha beklemek istedik. Aslında benim hatam. Biraz daha hayatı yaşasın, sonra anne olur dedim. Keşke ertelemeseydik. Şimdiki aklım olsa beş çocuk yapardım. Yanlış yaptım. Ondan çok güzel çocuklarım olurdu” diyerek çocuk yapmadığı için pişmanlığını dile getirmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.