Serdar Ortaç ‘Selfy Whitefest 2018’in açılışını yaptı

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, Türkiye’nin en büyük gençlik ve kış festivali ‘Selfy Whitefest 2018’in açılışını yaptı.

Unitravel ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Selfy Whitefest 2018’ kapsamında Uludağ Karinna Otel’de sahne alan Serdar Ortaç, kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 2 bin kişiye, muhteşem sahne şovu ve şarkılarıyla unutulmaz unutulmaz bir gece yaşattı.

Reis’ten Ebru’yla Bizi Barıştırmasını İsteyecektim

Hayli keyifli olduğu görülen ve sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serdar Ortaç Ebru Gündeş’e uzattığı zeytin dalına cevap geldimi sorusuna “ Ben Sarıhan’a gittim orada yemek yedim ertesi gün Reis gelmiş. Bir gün beklesem aynı anda orada olacaktık. Derdim kendilerine orada Ebru abla beni affetsin diye. Bu işin şakası tabi kendilerini görmek yeterdi bana. Şuan bir cevap yok ama çiçeğimi çikolatamı alıp sahnesine izlemeye gideceğim, gözünün içine bakarım şöyle, kızmaz bana. Sever o beni abarttılar bence biraz. Sezen Aksu, Yıldız Tilbe olayında, Sezen Hanım büyük diye gitti Yıldız Tilbe. Ordaki durum çok farklı. Biz yaşıtız Ebru’yla, arkadaşız. Bağışlar beni. Dostluğumuz baki. Konserim yoksa cuma günü Ebru’nun sahnesini izlemeye gidicem” dedi.

Bana Hasta Demesinler

2018’in sağlıklı bir yıl olmasını ve kendisine de artık hasta denilmesini istemediğini söyleyen Serdar Ortaç “ Sağlıklı bir yıl olsun 2018 bana da artık hasta demesinler sağlığıma da kavuştum. Konserlere de artık zorlanarak çıkmıyorum benim açımdan bu iyi. Eskiden 2 gün konser verince yorulurdum artık yorulmuyorum. 6 ayda bir kontrole gidiyorum ilaçlarımı da kullanıyorum. Kışın üzüldüğüm yanı bisiklete binemiyorum. Reşitpaşa’da kayboluyorum bisikletle ama görmediğim yerleri görmüş oluyorum. Bu sayede çok arkadaşım oldu” dedi.

Şarkılarla Çok Oynuyorum

Şarkıları kısa sürede yazdığını ancak üzerinde sürekli oynamalar yaptığını söyleyen Serdar Ortaç “ bir şarkı yazınca onu bin defa değiştiriyorum mesela padişah şarkısında ‘Bu devirde kimse sultan değil hükümdar değil’ kısmı ‘Seni sevdim aşkım benim için ölürmüsün’ falandı diye konuştu.

Annemin Şarkısını Okuyabilirim

Annesinin sesinin de güzel olduğunu ve şarkı yazarken kendisine yardım ediyor mu? Sorusuna Serdar Ortaç “ Annem henüz o seviyede değil ama evde yalnızken yazdığı bir kitap var. Sürekli yazıyor. Helal olsun ama şaşırmamak lazım beni doğurdu. Annem ‘Şimdi seneler’ diye bir beste yaptı bunu sanat müziği yaparsam ben okuyabilirim” dedi.

Chloe’ye Annesi Bakıyor

Eşi Chloe Loughnan’ın İrlanda’da ailesiyle olduğunu söyleyen Serdar Ortaç “ Chloe aslında bu hafta geliyordu ama benim gibi grip oldu. İrlanda şuan buzdolabı gibi. Şimdi annesi bakıyor orada. İrlanda çok güzel bir yer İngilizler hiç yüksek yapıya izin vermemişler. Orası benim için Emirgan parkı gibi. İrlanda’ya yerleşirmisiniz diye soruyorlar ama ben oraya yerleşemem burayı bırakamam karımın ailesi orada gezmeye giderim. Gerçi chloe’de Türk oldu sonuçta” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.