Serdar Ortaç, sahnede efkar dağıttı

Kıbrıs’ın vazgeçilmez isimi Serdar Ortaç yeni yılı Lord’s Palace hotelde sevenleri ile birlikte kutladı.

Amerika’da yaşayan eşi Cloe’den ayrı yeni yıla giren Serdar Ortaç sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. 2018 yılını değerlendiren şarkıcı ” ilk yarısı iyiydi ama ikinci yarısı benim için kötüydü, tatsız olaylar yaşadı eşim kaza geçirdi kardeşim şu an hastahanede tedavi görüyor umarım 2019 yılı sağlıklı, herkesn mutlu olduğu , dünyada fakirliğin azaldığı bir yıl olmasını siliyorum” dedi. Öte yandan geçtiğimiz günlerde eşi Cloe için “Oturup konuşacağız, ben ayrılmak istemiyorum” açıklamasını hatırlatılması üzerine Ortaç “Biz hergün konuşuyoruz. Ayrılmıyoruz, boşanmıyoruz. Bu haberler hep öıkıyor boşanmamızı isteyenler çıkarıyor bu haberleri ama bizim herhangi bir soru işaretiniz yok.” dedi. Açıklamalarından sonra sahneye çıkan Serdar Ortaç sahnede geri sayım yaparak kendisini dinlemeye gelen hayranlarını adeta coşturdu. Öte yandan Serdar Ortaç’ın konser verirken sahnede sigara ve içki içmeside dikkatlerden kaçmadı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.