Serdar Ortaç ile ilgili olay iddia! Meğer Chloe Loughnan bu yüzden iş bulamamış

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan, 2019 yılında evliliklerini noktaladı. Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Sık sık nafaka sorunu ile gündeme gelen eski eşler şimdi de bambaşka bir konu ile konuşulmaya başlandı. Ortaç’dan çıkan haberlerin ardından herhangi bir açıklama gelmedi.

2014 yılında nikah masasına oturan Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan, 2019 yılında evliliklerini noktaladı. Eski eşler Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan hakkında yeni bir iddia gündeme geldi.

blank

SERDAR ORTAÇ CHLOE LOUGHNAN’I İŞİNE ENGEL OLDU İDDİASI

Ünlü şarkıcı Ortaç, boşandığı eşi Loughnan’a 700 bin TL nafaka ödediğini ve buna rağmen dava açtığını evine haciz getirttiğini ifade etmişti. Ortaç ile yollarını ayırıp İrlanda’ya dönem Chloe, kısa bir süre sonra Türkiye’ye gelmesi ile çok konuşulmuştu. Türkiye’de iş anlaşmaları yapan Chloe’nin anlaşmalarına Serdar Ortaç’ın engel olduğu iddia edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.