Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan hakkında şok iddia!

Boşandıkları günün akşamında hastanelik olan Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan hakkında şok iddia! Ortaç, o gece İrlandalı modelin zehirlendiğini açıklasa da iddiaya göre boşanmayı hazmedemeyen Chloe, sinir krizi geçirip apar topar hastaneye kaldırıldı.

Geçtiğimiz hafta 5 yıllık evliliklerine son veren Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan’ın ayrılığının perde arkası belli oldu. 2. Sayfa programının iddiasına göre 49 yaşındaki popçu, ayrılık kararını 1 ay önce aldı ve bunu eşinden bile gizledi. Chloe, her şeyden habersiz “Çok mutluyuz, boşanmıyoruz” açıklaması yaparken Ortaç, çoktan harekete geçmişti.

Serdar Ortaç’tan boşanma iddialarına ilk açıklama geldi

HASTANELİK OLDU

Boşandıkları günün akşamında hastanelik olan ikiliden Ortaç, Chloe’nin zehirlendiğini açıklasa da yine iddiaya göre durum farklıydı. Konuşulanlara göre boşanmayı hazmedemeyen 27 yaşındaki İrlandalı model, sinir krizi geçirip hastaneye kaldırıldı.

ÇOCUK MU ALDIRDI?

Programın bir diğer iddiasına göre ise Ortaç’ı boşanmaya iten sebep Chloe’nin kendisinden habersiz bebek aldırmasıydı. Baba olmayı çok isteyen Ortaç da bunun üzerine eşinin biletini kesti.

Serdar Ortaç’tan nafaka iddialarına cevap!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.