Serdar Ortaç: Evlilik normal bir şey değil!

Konya’da Uluslararası 15. Göl Festivali kapsamında konser veren Serdar Ortaç, hayranlarına evlilikle ilgili samimi itiraflarda bulundu. Kendisinin 45 yaşında evlendiğini hatırlan Ortaç, “Evlilik normal bir şey değil, yani iki tane deli olmanız lazım” dedi.

Beyşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası 15. Göl Festivali’nde hayranlarıyla buluşan pop müzik sanatçısı Serdar Ortaç, konser programında buluştuğu hayranlarını sevilen şarkılarıyla eğlendirdi.

Sevenlerinin de şarkılarına eşlik ettiği Serdar Ortaç, zaman zaman konserine koltuk üzerinde oturarak devam etti. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Serdar Ortaç, 90’lı yıllara damga vuran şarkılarını da seslendirerek izleyenlere nostaljik bir gece yaşattı.

‘ARTIK SADECE HANIMA AİTSİN, ONA GÖRE EVLENECEKSİN’

Sahnede konuşan Serdar Ortaç, kendisinin 45 yaşında evlendiğini hatırlatarak, “Başka kimseye ‘canım, cicim, bebeğim’ diyemiyorsun. Artık sadece hanımına aitsin, ona göre evleneceksin. Ben 45 sene bekledim, sonunda hayatımın aşkını buldum. Biraz geç oldu. Abi sakın sen o kadar bekleme, en fazla 25, hadi 27 diyelim. Evlilik normal bir şey değil kızlar, yani iki tane deli olmanız lazım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.