Serdar Ortaç: Evlendiğim günden beri ilk defa alyansım parmağımda yok

Cumartesi gecesi Kıbrıs Girne Malpas Hotel & Casino da sahne alan Serdar Ortaç Konser öncesi basın toplantısı yaptı.

Serdar Ortaç; Bugün döndüm Türkiye ye Malpas Hotele aylar önce söz verdim diye geldim. Geçtiğimiz günlerde Eşim Chloe ile ilgili ayrıldığıma dair ve eşimi Amerika da bırakıp geldiğime dair çıkan bütün haberlerin aslı ve astarı yoktur. Bizi yıpratmaya çalışanların asılsız haberleridir. Chloe İstanbul daki evimizde. Amerika Miami sokakların da bol bol türkü söyledim İbrahim Tatlıses den. Dünyaca ünlü bir Basketbol takımının maçına gittim. 10 gün bize ikinci balayı gibi geldi. Amerika da kahvaltı yaparken basına düşen Türkiye de çıkan haber de boşandik diye yazıldı. Sordum Chloe boşandıkmı? Güldük ki… Boşanır isem ilk size basına söylerim. Bu arada Amerikada ev baktım, param olursa Miami den ev alacağım. Senenin 2 ayı kalabilirim nereye kadar çalışacağım ölümlü dünya. Amerika da yine bir bisiklet kazası geçirdim kolum çıktı yerinden şimdi şükür iyiyim. Chloe iş için gidip gelecek Amerika ya ama orada yaşamayacak. Ben onun işine karışmam karakterim değil. Evde onun da benim de sözümüzün geçtiği yerler var. Evlendiğim günden beri ilk defa alyansım parmağımda yok. İstanbul da ki ev de unuttum yazın da 3 defa deniz de yüzüğümü düşürdüm. ‘Adamsın’ filminde 3 kelimelik bir rolüm vardı ama daha filmi izleyemedim, ekip süper başardılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.