Serdar Ortaç: Çok mutluyuz, boşanmıyoruz

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, İrlandalı eşi Chloe Loughnan ile boşanacakları iddiasını, “Allah’a şükür çok mutluyuz, boşanmıyoruz” diyerek yalanladı.

Yeni albümü ‘Gıybet’i önceki gün Beyoğlu Pera’daki Chanta Club’ta tanıtan Serdar Ortaç, Tarkan’ın evlenmesiyle ilgili de şu yorumu yaptı:

“Tarkan’ın evlilikfotoğraflarını sizler sayesinde gördüm; çok mutlu görünüyorlar. Allah mesut etsin. Umarım her zaman çok mutlu olurlar. Evlilik sözleşmesi yapmaması tam ona yakışan bir hareket olmuş; helal olsun.”

Ortaç, bu açıklamanın üzerine de “Ben de yapmadım böyle bir sözleşme ama keşke yapsa mıydım diye geçirdim şu an içimden” diyerek espri yaptı.

Ünlü şarkıcı gelecek planları arasında çocuk olmadığını açıklayarak sözlerine devam etti:

“Bu iş bende değil; Chloe’de bitiyor. O, ne zaman ‘Ben artık çalışmıyorum, evde oturup çocuk bakmak istiyorum’ derse, o zaman biz de evlat sahibi oluruz.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.