Serdar Ortaç: 2016’da çocuk yapmak istiyoruz

Cratos Premium Hotel Beş ayrı mekanda düzenlediği eğlenceyle konuklarına tadına doyulmaz bir yılbaşı eğlencesi yaşattı. Cratos Premium’u tercih edenler yılbaşı coşkusunu tam anlamıyla hissetti. Gecenin sunuculuğunu üstlenen Kıbrıs’ın en ünlü showman’i Doktor lakaplı Ufuk Soğur, konser öncesi seyircilere keyifli anlar yaşattı, esprili tavırlarıyla büyük beğeni topladı. Beş ayrı mekanda eğlencenin düzenlendiği Cratos Premium’un yılbaşı bombası Serdar Ortaç oldu. Serdar Ortaç öncesinde sahne alan Laterna Grubu seslendirdikleri parçalarla izleyenlerden tam not aldı. Fasıl grubunun ardından Serdar Ortaç misafirlerin alkışlarıyla sahnesini alırken eski ve yeni repertuarlarından oluşan şarkılarını seslendirdi , Serdar Ortaç Golden Cage’in dans ekibiyle yeni yıla özel hazırladıkları kareorgafileri ile birlikte girdiler.

2016 DA ÇOCUK YAPMAK İSTİYORUZ

Nobel Balo Salonunda sahne alan pop müziğin Kral’ı Serdar Ortaç ise konseri öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Röportajda Serdar Ortaç eşini çocuk konusunda ikna edemediğini söyledi eşinin şu anda kariyer düşündüğünü ve nasipse 2016 sonunda çocuk yapmak istediklerini söyledi.2016 önce sağlık, daha sonra huzur ve mutluluk dileğinde bulundu. Kendisini Ukrayna Rusya Kazakistan ve Moldovyadan gelen hayranları röportajda yalnız bırakmadı , birlikte balım şarkısını söylediler Hastalığını kendisinin çağırdığını aynı zamanda mutluluğu olan eşininde ona Allahın bir hediyesi olduğunu ve çok mutlu olduklarını söyledi.

Röportaj sonrasında yılbaşı eğlencesi Nobel Balo salonunda tüm coşkusuyla yaşandı. Yılbaşı için hazırladığı özel repertuvarıyla sanatçı her zaman olduğu gibi yılbaşında da sevenlerini bir an olsun yerine oturtmadı.Serdar Ortaç’la birlikte dansçıları da sahnedeydi . Dansçılar, hem göze hem kulağa hitap ettiler.Enerjisiyle göz dolduran Ortaç yılbaşı gecesinde hem kendisini hem de konukları doyasıya eğlendirdi.

DİLEKLER TUTULDU DOLAR YAĞDI

2016’ya girilen saniyelerde salona dolar yağdı ve misafirler yeni yıla güzel bir süprizle girmiş oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.