Serap Savcı “İstanbul Yanıyor”

Yıllardır sanat dünyasında menajer ve organizatör olarak görev alan Serap Savcı, BySergio Production etiketiyle ilk şarkısını çıkardı.

Fuat Özdemir’in söz ve müziğini yazdığı “İstanbul Yanıyor” adlı şarkıyla müzik dünyasına “Merhaba” diyen Serap Savcı, kısa sürede büyük ilgi gördü.

Bugüne kadar birçok ünlü isimle büyük organizasyonlara imza atan Serap Savcı; hayalimde hep müzik vardı.Birçok yerli ve yabancı ünlü isimlerle çok güzel organizasyonlara imza attım. Arkadaşlarımın da desteğiyle müzik dünyasına da artık adım attım.Güzel bir işe imza attığımızı düşünüyorum.Bundan sonra üzerine koyarak bu yolda ilerlemek istiyorum dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.