Şenol Güneş’ten sürpriz Beşiktaş açıklaması

Sergen Yalçın’ın görevden ayrılmasından sonra ismi teknik direktörlük için geçen tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, hakkındaki iddialarla ilgili ilk kez konuştu.

Dün evinde oynadığı karşılaşmada Kayserispor’u 4-2 yenerek kötü gidişe ‘dur’ diyen Beşiktaş, yeni teknik direktörünü arıyor.

Sergen Yalçın ile yollarını ayırmasının ardından yeni teknik ekip arayışlarına devam ederken, Şenol Güneş’in takımın başına geçebilecek isimler arasında en güçlü aday olduğu iddia edilmişti.

“ŞU ANDA HİÇBİR ŞEY YOK”

Trabzon’dan İstanbul’a geldiğinde İstanbul Havalimanı’nda bu konu Güneş’e soruldu. Beşiktaş’ın kendisine herhangi bir temasta bulunmadığını söyleyen 69 yaşındaki teknik adam, “Sezon içinde takım almam şeklinde açıklamanız oldu” denmesi üzerine ise “Hayır. Benim hiçbir açıklamam olmadı. Trabzon’da evimdeydim, oradan da buraya, İstanbul’a geldim. Herhangi bir şey yok şu anda, olduğu zaman da zaten öğrenirsiniz.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.