Şenol Güneş’ten Fenerbahçe ve Beşiktaş iddialarına yanıt

A Milli Takım teknik direktörlüğü’nden hüsranla ayrılan Şenol Güneş son günlerde adı hem Fenerbahçe ile hem de Beşiktaş ile anılmasının ardından açıklamada bulundu. Güneş iddiaları yalanlayarak bir süre daha dinlenmek istediğini ifade etti.

A Milli Takım teknik direktörlüğünden ayrıldıktan sonra boşta duran Şenol Güneş hakkında Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı çalıştıracağına yönelik iddialar ortaya atılmıştı.

Gazetekuzey internet sitesine konuşan Güneş, şu an için çalışmayı düşünmediğini söyledi. “Bu aşamada dinlenmekten başka bir şey düşünmüyorum” diyen Güneş, şu açıklamalarda bulundu:

‘BU AŞAMADA DİNLENMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUM’

“Son dönemlerde maçları da doğru dürüst izlemiyorum. Boynumda hafif bir ağrı var. Hastaneye gidiyorum. Doktor arkadaşların önerileri doğrultusunda tedavimi sürdürüyorum. Evde istirahat ediyorum, ara sıra yürüyorum. Arkadaşlar arıyor, ‘Hocam şu takımla bu takımla görüşmüşsün’ diyorlar. Ben, hiçbir güzide kulübümüzün yetkilisi ile görüşmedim. Görüşeceğim konu da yok. Bu aşamada dinlenmekten başka bir şey düşünmüyorum. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.