Şenol Güneş’ten Beşiktaş açıklaması

Adı anılan teknik direktör Şenol Güneş, yazılı bir açıklama yaparak gelecek sezon Beşiktaş’ı çalıştıracağı yönündeki iddiaları yalandı. Güneş, “Benim Beşiktaş konusunda, başkan, yönetici ya da herhangi bir ilgiliyle hiçbir görüşmem olmadı” dedi.

Beşiktaş’ın 2014-2019 yıllarında teknik direktörlüğünü yapan Şenol Güneş, son günlerde adının siyah-beyazlı kulüple anılmasından sonra yazılı bir açıklama yayınladı.

Beşiktaş’la anlaştığı yönündeki iddiaları yalanlayan 69 yaşındaki teknik adam açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Net olarak açıklamak istiyorum ki; benim Beşiktaş konusunda, başkan, yönetici ya da herhangi bir ilgiliyle hiç bir görüşmem olmadı. Beşiktaş, Pro Lisans sahibi bir altyapı teknik direktörüne A Takım’da görev verdi. Önder Hoca, Beşiktaş’ta işini severek yapıyor. Şu anda da belli ki kulübün, teknik direktöre ihtiyacı yok. Zaten Sayın Başkan Ahmet Nur Çebi de gereken açıklamaları yaptı.

Adana Demirspor’un Başkanı Sayın Murat Sancak, ismimi de dile getirdiği birden fazla iddiada bulundu. Bu spekülasyonların içine çekilmek istemiyorum. Bugüne kadar yaptıklarıyla Sayın Başkan Murat Sancak’ı ve Adana Demirspor’u başarılı buluyorum. Altyapı yatırımlarını da biliyorum. Bence enerjilerini daha çok bu yönde harcamaya devam etsinler. Yine Sayın Murat Sancak’ın dile getirdiği yabancı sınırlaması (8+3) ile ilgili iddialar doğru olmamakla beraber, bu konu geniş ve ayrıntılı bir açıklamayı gerektiriyor. Türkiye’de daha aklıselim bir futbol ikliminin oluşması en büyük dileğimdir.

BASİT İNSAN İFTİRA ATAR, DÜRÜST İNSAN SABREDER

Bu zamana kadar hiç bir medya mensubuna telkinde bulunmadığım gibi trolleri de kullanmıyorum. Bunu herkese de tavsiye ediyorum. Basit insan iftira atar, dürüst insan sabreder. Benim düzgün davranmam art niyetli olanları rahatsız ediyor olabilir. Ancak makul sorular sorulursa doğru cevaplar verilir.

FUTBOLDA KAZANMAKLA KAYBETMEK İÇ İÇEDİR

Futbolda kazanmakla kaybetmek iç içedir. Kaybettiğinizde eleştiri alabilir, değiştirilebilirsiniz ancak ahlaki değerlerinizi kaybederseniz telafi etmeniz o kadar kolay olmaz. Maalesef bugün yaşadığımız tablo bunu gösteriyor.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.