Şenol Güneş: Bu takımın çalışan bir elemanıyım

Gaziantep’i 4 golle geçerek Beşiktaş’la ikinci şampiyonluğunu yaşayan Şenol Güneş önemli açıklamalar yaptı.

İŞTE ŞENOL GÜNEŞ’İN AÇIKLAMALARI:

“Hala bir maçımız var. Bu takımın çalışan bir elemanıyım. Sözleşmeyle ilgili konuşmanın zamanı değil. Benim görevim devam ediyor, iş bitsin. Yönetim ile oturur konuşuruz, bir karara varırız. Bu takımın başarısı için buradayız. Başkanla, yönetimle aramız iyi. Bu takımın başarısı için buradayız. Taraftarımız her şeyin en iyisine layık. Gözyaşları olmasın, ölümlü marşlar olmasın. Yüzleri hep gülsün. Bu camiaya şampiyonluk yakıştı. Ben de bu gölün içinde bir damlayım. Bizim hedefimiz şampiyonluk değil, iyi futbol oynamak. Güneş son olarak “Gülü gülüne ver, sevgili bilene var” sözünü söylerken futbolcular tarafından omuzlara alınarak tribünlere götürüldü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.