Şener Şen’in “Zengin Mutfağı” oyunu turneye çıkıyor

Büyük usta Şener Şen’i yıllar sonra tiyatro seyircisi ile buluşturan ‘Anadolu Efes katkılarıyla: Zengin Mutfağı’ oyunu turneye çıkıyor. Bu hafta Mersin ve Gaziantep’te sahnelenecek oyun, turnesine yaz boyunca da devam edecek.

Anadolu yakasının kültür sanat alanında vazgeçilmezi haline gelen DasDas’ın bu sene Aralık ayında prömiyerini yapan, kapalı gişe oyunu ‘Zengin Mutfağı’ turneye çıkıyor. Anadolu Efes’in katkılarıyla tiyatroseverlerle buluşan oyun ilk olarak 25 Nisan’da Mersin’deki Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek, hemen arkasından 26 Nisan’da Gaziantep’teki Gaün Mavera Kültür Sanat Merkezi’nde seyirciyle buluşacak.

Şen’in 40 yıl aradan sonra yeniden sahnelediği, Cumhuriyet tarihinde görülmüş en büyük işçi hareketi olan 15-16 Haziran 1970 olaylarının zengin bir ailenin mutfağına yansımasını anlatan Vasıf Öngören imzası taşıyan oyunda usta oyuncuya Gizem Ergün, Onay Kaya, Uğur Arda Başkan ve Kutay Sandıkçı gibi yetenekli, genç oyuncular eşlik ediyor.

Önümüzdeki dönemlerde Türkiye’nin birçok iline gidecek olan DasDas prodüksiyonu ‘Anadolu Efes Katkılarıyla: Zengin Mutfağı’ oyununun tüm İstanbul ve turne biletleri Biletix’te satışta…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.