Şener Şen 14 yıl aradan sonra tiyatroya geri dönüyor

“DasDas Sahne” usta oyuncu Şener Şen’in 14 yıl aradan sonra tiyatroya geri dönüşü ile sezonu açıyor. Şener Şen, 1978’de ilk kez İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oynadığı, Türk Tiyatrosu’nun ölümsüz klasiklerinden ‘Zengin Mutfağı’ ile yeniden tiyatro izleyicisiyle buluşacak.

Vasıf Öngören’in yazdığı bu hiciv dolu, eğlenceli oyunda 40 yıl önce aşçı Lütfü Usta ile seyirci karşısına çıkan Şen, yine aynı karaktere hayat vererek başrolü üstlenecek. ‘Zengin Mutfağı’nda usta oyuncu Şen’e, Kutay Sandıkçı, Gizem Ergün, Onay Kaya ve Uğur Arda Başkan gibi genç isimler eşlik edecek.

DasDas prodüksiyonu 12 oyunun sahneleneceği önümüzdeki sezonun en dikkat çekici yapımı “Zengin Mutfağı”, Cumhuriyet tarihinin en büyük işçi hareketi olan 15-16 Haziran 1970 olaylarının zengin bir ailenin mutfağında yarattığı etkiyi anlatıyor.

Çok kapsamlı bir sosyal buluşma merkezi olarak konumlandırılan DasDas’ın tiyatro ve konser etkinliklerine ev sahipliği yapan ana salonu “DasDas Sahne”, teknik alt yapısı ve mimarisiyle Türkiye’nin en konforlu sahnesi olarak değerlendiriliyor. DasDas, Aralık ayı itibariyle, Ataşehir’in karma yaşam projesi Metropol İstanbul’daki yeni adresinde misafirlerini ağırlayacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.