“Senenin Yıldız Kadınları” etkinliği iş dünyasının ilham veren kadınlarını bir araya getirdi

Yıldız Holding’in, Kadın Platformu öncülüğünde global ölçekte hayata geçirdiği ve fırsat eşitliği kültürünü yaygınlaştıran projelerine katkıda bulunan kadın çalışanlarını ödüllendirdiği “Senenin Yıldız Kadınları” etkinliği iş dünyasının ilham veren kadınlarını bir araya getirdi.

Kadınların iş hayatında ve toplumun her alanında güçlenmesi adına örnek çalışmalara imza atan Yıldız Holding Kadın Platformu, “Senenin Yıldız Kadınları” organizasyonuyla fırsat eşitliği konusunda ilham veren başarılı kadınları bir araya getirdi.

blank

Yıldız Holding çatısı altındaki kadın çalışanların daha etkin hale getirilmesi ve kadın liderliğinin teşvik edilmesi amacıyla geçen yıl faaliyetlerine başlayan Yıldız Holding Kadın Platformu’nun öncülük ettiği Senenin Yıldız Kadınları etkinliğinde sene boyunca global ölçekte fırsat eşitliğine yönelik projeleri hayata geçiren Yıldız Holding’in kadın çalışanları ödüllendirildi.

Etkinlik kapsamında; Yıldız Holding Kadın Platformu Elçisi Begüm Mutuş, Psikiyatrist Yazar Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, Avukat Prof. Nazan Moroğlu, STK Gönüllüsü Monik İpekel’in katıldığı bir panel gerçekleştirildi. Ayrıca Yıldız Holding Kadın Platformu’nun hayata geçirdiği ilham veren kadın hikayelerinin ve kadınların güçlenmesine yönelik örnek uygulamaların paylaşılacağı Shine Together (Birlikte Parlayalım) sosyal ağının da lansmanı yapıldı. Türkiye’de bir ilk olan bu paylaşım platformu, dünya çapında kariyer sahibi kadınları ortak bir gelecek için bir araya getirirken, bu sinerjiden doğacak yeni fikir ve projelerin de hayata geçirilmesine imkan sunacak. www.shine-together.com adresi üzerinden ulaşılan platform iş dünyasına dair en güncel makalelere de yer verecek.

İş dünyasından davetlilerin yer aldığı ödül törenine katılan Revna Demirören, Seval Bahçıvan, Yosun Güreli gibi ünlü isimler de kadınlara gerek iş yaşamında gerekse sosyal hayatta fırsat eşitliği sunulmasına olan desteklerini dile getirdiler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.