Senem Akkaya ile Yasin Yıldız sonsuz mutluluk için evet dedi

Birçok Yaşam Alanı; Konut Projeleri, Avm , Otel açılışlarıyla organizasyonlar gerçekleştirerek basın lansmanlarına imza atan başarılı iş kadını Senem Akkaya ile Cemiyet Dünyasının duayen gazetecilerinden Yasin Yıldız Rüya gibi Aşklarını Sonsuz mutluluğa dönüştürdüler.

Saboroma Newyork gelinliğiyle göz kamaştıran gelinimiz ile Lusotti damatlığıyla son derece şık olan damadımızın uyumu davetliler tarafından büyük beğeni ile karşılandı.

Aşklarında sonsuz mutluluğa ‘’Evet’’ derken, Cemiyet ve İş Dünyası’nın seçkin dergilerinden ‘’Black or White’’ dergide iş ortaklığı gerçekleştirerek, iş ve hayat ortaklıklarına da ‘’Evet’’ dediler.

blank

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun kıydığı Nikahta esprili sahneler yaşandı. Nikah Şahitliklerini İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, İş Adamı Turgay Kıran Kıran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Kıran, İş Adamı Tolga Karakaş ve Saboroma Newyork Firma Sahibi Leyla Bakiner, gerçekleştirdiler.

İş ve Cemiyet dünyasından birçok davetlinin katıldığı nikah törenlerinin ardından , mutlu çiftimiz balayına çıktılar. Sürpriz gerçekleşen kumsaldaki romantik nikah seromonileriyle şaşkınlığı ve sevinci bir arada yaşayan güzel gelinimizin mutluluğuyla yeni evli çiftimiz anılarına bir yenisi ekleyerek yeni hayatlarına başladılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.