Sendeo’dan eczacılara özel kampanya

Koç Topluluğu’nun dağıtım ve teslimat sektöründeki markası Sendeo, Ecza1 (ecza1) ve Pharma Tıp (pharmatip) üyesi tüm eczanelerin gönderilerini ağustos ayının sonuna kadar çok özel fiyatlarla taşıyacak.

Bir yıldan kısa sürede 81 il operasyonunu tamamlayan ve Türkiye’nin her yerinde faaliyet gösteren, dağıtım ve teslimat sektörünün yenilikçi markası Sendeo, eczacılara özel kampanya başlattı.

Sağlık sektörünün ve toplum sağlığının desteklenmesinde önemli bir rol oynayan, özellikle pandemiyle birlikte halkın en yakın sağlık danışanı olan eczacıların, ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda hazırlanan kampanya ile Sendeo, 31 Ağustos 2022 tarihine kadar Ezca1 ve Pharma Tıp üyesi tüm eczanelerin gönderilerini avantajlı fiyatlar ile taşıyacak. Kampanya kapsamında eczacılar ister şehir içi ister şehir dışı dosya gönderileri için 12TL + KDV, 1-3 kg arasındaki gönderilerinde 16TL + KDV, 4-5 kg arasındaki gönderileri için 18 TL + KDV ve 6-8 kg arasındaki gönderileri için 20TL + KDV ödeyecek. Ayrıca 9 kg ve üzeri gönderiler için ise yüzde 40 oranında indirim fırsatından yararlanabilecek.

Kampanya, Sendeo’nun teslimat yaptığı yurt içindeki adreslere yapılacak gönderilerde geçerli olacak. Ecza1 ve Pharma Tıp üyesi olan eczacılar, vergi kimlik numarası ve ünvan bilgilerini 444 75 48 No’lu çağrı merkezine ileterek, Sendeo Websitesi’nde yer alan “Müşteriniz Olmak İstiyorum Formu”nu doldurarak ya da ecza1 ve pharmatip platformlarından yapılacak duyuruları takip ederek kampanyadan faydalanabilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.