Senden İyi Yok’a İlhan Mansız konuk oluyor

teve2’nin, sunuculuğunu Avatar Atakan’ın yaptığı, yapımını 93 Medya’nın üstlendiği, her Pazar günü ekrana gelen sevilen programı Senden İyi Yok’a bu hafta ünlü futbolcu İlhan Mansız konuk oluyor.

2002 senesinde A Milli Futbol Takımı’nda attığı gol ile ülkemizi Dünya Kupası’nda yarı finale yükselten futbolcuyu programda heyecan dolu üç farklı mücadele bekliyor.

İlk oyun; İlhan Mansız’ın alanı olan futbol ile ilgili bir mücadele olurken, ikinci oyun olarak ise izleyiciyi özel bir dövüş karşılaşması bekliyor. Sosyal medyada oldukça ilgi gören programda final oyununun ise ne olacağı izleyenler tarafından merak ediliyor.

blank

İlhan Mansız ile samimi bir sohbetin ve aksiyon dolu oyunların bulunduğu ‘Senden İyi Yok’ yeni bölümü ile 20 Aralık Pazar günü saat 14:00’te teve2’de…

Avatar Atakan, teve2’nin yeni ekran yüzü oldu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.