Şen Makas, perde diyor

Schwarzkopf Professional markasının ana sponsorluğunu üstlendiği ŞEN MAKAS adlı tiyatro oyunu, 13 Şubat 2018 Salı günü Kenter Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen bir basın daveti ile duyuruldu.

Tiyatrokare tarafından sahnelenecek oyunda Melek Baykal, Jess Molho, Veysel Diker, Özgür Yetkinoğlu, Cem Güler ve Ebru Saçar rol alıyor. Nedim Saban’ın yönettiği ŞEN MAKAS’ın ilk gösterimi ise 18 Şubat’ta Trump Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Ülkemizde daha önce de iki kez sahnelenen ve her defasında seyirci rekorları kıran ŞEN MAKAS tiyatro oyunu, Schwarzkopf Professional’ın ana sponsorluğunda bir kez daha perde demeye hazırlanıyor. Oyunun duyurusu ise oyuncular Melek Baykal, Jess Molho, Veysel Diker, Özgür Yetkinoğlu, Cem Güler ve Ebru Saçar’ın yanı sıra ŞEN MAKAS’ın yönetmenliğini üstlenen Nedim Saban’ın katılımı ile gerçekleşti. Sanatçıların sohbeti ile keyifli bir havada gerçekleşen basın davetinde Türk Henkel Beauty Care Professional Genel Müdürü Viki Motro bir konuşma gerçekleştirdi. Motro, konuşmasında Schwarzkopf Professional markasının sanata verdiği değeri anlatırken desteklerinin süreceği mesajını verdi.

Schwarzkopf Professional, bir kuaför salonunda geçen oyunun 1997 yılındaki ilk gösterimine de sponsorluk desteği sağlamış, 2002 yılındaki ikinci versiyonda ise dekor tasarımını gerçekleştirmişti. Marka tarafından tasarlanan dekor, Direklerarası En İyi Dekor ve Prodüksiyon Ödülü’ne layık görülmüştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.