Sen Çal Kapımı sezon finali için tarih belli oldu

Fox Tv ekranlarının fenomen dizisi Sen Çal Kapımı ile ilgili beklenen haber geldi. Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkıyordu. Sen Çal Kapımı sezon finali için tarih belli oldu.

YouTube video

İlk bölümünden bu yana büyük bir heyecanla takip edilen Sen Çal Kapımı dizisinin sezon final tarihi nihayet belli oldu. Fox Tv’nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkarken başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin paylaşıyor.

SEZON FİNALİ İÇİN TARİH VERİLDİ

Sen Çal Kapımı dizisi bu hafta 39. bölümde sezon finali yapıyor. Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümleri haziran ayında ekrana gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.