Sen Anlat Karadeniz’in sezon finali tarihi belli oldu

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ile Ulaş Tuna Astepe’nin oynadıkları Sen Anlat Karadeniz’in sezon finali tarihi belli oldu.

Sen Anlat Karadeniz, gelecek hafta 6 Haziran’da 19. bölümüyle ekrana gelecek.

Dizin yeni sezonda da devam edeceği kararı, müdavimlerini sevindirmişti. Ancak sezon finalini ne zaman yapacağı merak konusuydu.

Pek çok dizi, 4 Haziran haftasında sezon finaline giderken, Sen Anlat Karadeniz’in bir hafta daha ekranda olacağı belli oldu.

Sen Anlat Karadeniz’in müdavimleri, sosyal medyada paylaştıkları bir fotoğrafla, sezon finali tarihini de ortaya çıkardı.

Ekran başındaki izleyenler artık dizilerdeki küçük ipuçlarını birleştirerek senaristlerden önde gidip, hikayeyi bile açığa çıkarabilirken, bu kez de Sen Anlat Karadeniz’in final tarihini ortaya çıkarmış oldular.

Dizinin sezon finali senaryosundan çekilen fotoğraf, 13 Haziran’da yayınlanacak olan 21. bölümle ekrana bir süreliğine ara vereceğini gösterdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.