Sen Anlat Karadeniz’in başrol oyuncusu Ulaş Tuna Aslantepe’nin son hali herkesi şaşırttı!

ATV’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz’in başrol oyuncusu Ulaş Tuna Aslantepe’de bedelli askerlikten yararlanan ünlüler kervanına katıldı. Ünlü oyuncunun sakalsız hali sevenlerini şaşırttı.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz’in başrol oyuncularından Ulaş Tuna Aslantepe, bedelli askerlikten faydalandı. Yakışıklı oyuncunun askerde çekilen fotoğrafı ise kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

SON HALİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Dizide Tahir karakterini oynayan ve Aslantepe, sezon finalinin ardından vatani görevini yapmak için birliğine teslim oldu. Dizide kirli sakallarıyla görmeye alışkın olduğumuz oyuncunun sakalsız hali ise hayranlarını şaşırttı. Ulaş Tuna Aslantepe, vatani görevini yaparken de birlikte olan diğer askerlerle bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

İşte başarılı oyuncunun askerdeki halleri…

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.