“Sen Anlat Karadeniz” dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran Sen Anlat Karadeniz dizisinden yeni sezon fragmanı yayınlandı ve yeni sezonun başlangıç tarihi de belli oldu.

YouTube video

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın yer aldığı, Osman Sınav imzalı Sen Anlat Karadeniz’in 3. sezon fragmanı yayınlandı. Ayrıca izleyiciye dizinin başlayacağı tarih de açıklandı. 54. bölümüyle 3. sezona “merhaba” diyecek olan Sen Anlat Karadeniz, 4 Eylül çarşamba günü yeni sezonun açılışını yapacak.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni sezon fragmanında İrem Helvacıoğlu’nun hayat verdiği Nefes’in “Bugün bir kadın daha öldü, öldürüldü! Peki siz vicdanınızın sesini nasıl kısıyorsunuz?” sözleri dikkat çekiyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.