‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisi sosyal medyaya damga vurdu

Kısa sürede fenomen olan ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisi sosyal medyaya damga vurdu. Dizinin instagram hesabı, 1 milyon takipçiyi aştı.

Reyting rekorları kıran atv’nin iddialı dizisi ‘Sen Anlat Karadeniz’, ezber bozmaya devam ediyor. Son 6 yılın en çok izlenen dizisi olan ‘Sen Anlat Karadeniz’, sosyal medyada da rekora imza attı. Dizinin instagram sayfası, 5 haftada 1 milyon takipçi sayısını aştı.

Başarılı dizi, rakiplerinin 1 senede ulaştığı rakama kısa sürede erişim sağladı. Her sahneyi benzersiz bir klibe dönüştüren müziklerin yer aldığı videolar da sosyal medyada izlenme ve paylaşım rekorları kırıyor. Dizi, para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla Karadeniz’e sığınan Nefes’le onu koruduğu için ailesinin tepkisiyle karşılaşan Tahir’in imkansız aşkını anlatıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.