Selin Işık ‘Kazara Aşk’ dizisinin kadrosuna dahil oldu

Yeni başlayacak ‘Kazara Aşk’ dizisinin kadrosuna dahil olan Selin Işık, karakteri için 8 ayrı psikoloğa giderek araştırma yaptı.

Güzelliğinin yanı sıra rol aldığı projelerle adından söz ettiren Selin Işık, Koliba filmin bu yaza damgasını vuracak yeni projesi ‘Kazara Aşk’, dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Nazlı karakterine hayat vermeye hazırlanan güzel oyuncu, “Karakteri anlamak ve onu izleyiciye daha iyi yansıtmak için birçok araştırma yaptım. Bu süreçte 8 ayrı psikoloğa gittim, hepsiyle karakter üzerine konuştum. Ben çok mütevazı ve sevgi dolu bir ailede büyüdüm. Sevginin her tonunu yaşadım. Nazlı karakteri ise sevgiye aç ve gelgitleri olan bir karakter. Bu karakteri canlandırmak bana yeni bir deneyim olacak” dedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.