Selim Akar ilk partisini ünlü oyuncu Serenay Aktaş ile yapmaya hazırlanıyor

DRACULA ON THE STAGE SELIM AKAR GUEST SERENAY AKTAŞ…

Ünlü Marka Danışmanı Selim Akar’dan eğlence dünyasına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Berksan’ın sahibi olduğu Çilek Pera’da 4 ünlüyle 4 özel konsept parti düzenleyeceğini açıklayan Selim Akar ilk partisini ünlü oyuncu Serenay Aktaş ile yapmaya hazırlanıyor. İkili “Celebrity Nights Volume 1 Selim Akar guest Serenay Aktaş” projesi için Tayfun Çetinkaya’nın objektifine Drakula konseptiyle poz verdi. İkilinin fotoğraf çekimlerindeki eğlenceli dakikaları objektiflere yansırken 21 Ekim Çarşamba gecesi “Dracula on the Stage” projesiyle Çilek Pera’da DJ kabininde olacak. Her fırsatta Drakula olarak fotoğraflanma hayalini dile getiren Aktaş’ın hayalini ünlü marka danışmanı Selim Akar gerçekleştirmiş oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.