Selena Gomez’in kavalyesi Taylor Swift olacak

Selena Gomez, büyük davete Swift’in kolunda geleceğini duyurdu. Pazartesi New York’ta düzenlenecek olan, en prestijli moda organizasyonlarından biri olarak görülen Met Gala’ya Selena Gomez ve Taylor Swift ikilisi, birbirlerinin eşi olarak katılacaklarını söyledi.

Çalkantılı gönül ilişkileri bir yana dursun, onların dostlukları Hoolywood’daki pek çok ünlüyü kıskandıracak kadar kuvvetli. Belki hayatlarındaki erkekler değişiyor ve biz onların kabarık aşk defterlerini takip etmekte zorlanıyoruz çoğu zaman ama değişmeyen tek bir kare var… O da bakmalara doyamadığımız bu güzel iki kadının sıkı dostluğu.

Access Hollywood’ a verdiği röportajda New York’ta düzenlenen Met Gala’ya kimi kavalyesi olarak götüreceği sorulan Selena Gomez, muhabirleri şaşırtan bir cevap vererek Taylor Swift’in gecede kendisine eşlik edeceğini söyledi.

Met Gala, 23 yaşındaki latin şarkıcı Selena Gomez’in Taylor Swift’le beraber katıldığı ilk tören değil. Ünlü güzeller 2013 yılında Las Vegas’ta düzenlenen Billboard ve MTV Müzik Ödülleri’ne de beraber katılmışlardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.