Selena Gomez’den Justin Bieber itirafı

23 yaşındaki genç yıldız Selena Gomez, W dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Justin Bieber’la olan ilişkisinin geçmişte kaldığını söyleyen Gomez, artık bu ilişkiden söz etmenin onu hasta ettiğini söylüyor.

Selena Gomez’in Justin Bieber’la aşkı üç yıl sürdü. Hayranların “Jelena” adını taktığı çift, 2014’te yollarını ayırmıştı. Gomez, Justin Bieber’la olan medyatik ilişkisinin onu bir hayli yıprattığını, W dergisine verdiği röportajda itiraf etti:

“Başlarda umursamadım. Bana göre şöyleydi: 18 yaşındaydım, sevgilim vardı, birlikte çok tatlı görünüyorduk ve bu durumu seviyorduk. Ancak daha sonra kalbim çok kırıldı. İnsanlar ne olduğunu anlayamadılar ama herkesin bu konuda milyonlarca fikri vardı. Bense bir köşede durmuş ve kafamı duvarlara çarpmaktaydım. Nereye gideceğimi, ne yapacağımı bilemiyordum.”

Yaşadığı acılardan sonra kendini toparlamayı başaran Gomez, şimdi eski defterleri açmayı hiç istemiyor: “Artık tükendim. Bu konu beni hasta ediyor. Ciddi söylüyorum, bu iş tamamen bitti. Justin’in iyi olmasını diliyorum, sağlığı yerinde olsun. Ama bu ilişkiyi daha fazla yürütemezdim.”

Selena Gomez, Disney Channel’da yayımlanan Waverly Büyücüleri’ndeki Alex Russo karakteriyle ünlü oldu. Genç yıldız, yine bir zamanlar Hannah Montana rolüyle aynı kanalda oyunculuk yapan Miley Cyrus ile aynı anda Nick Jonas’tan hoşlandıklarını da itiraf ediyor:

“İkimiz de 16 yaşındayken aynı kişiden hoşlanmıştık. Ama hiçbir zaman kavga etmedik ve bunu kabul ederek hayatımızı sürdürdük. Disney’deki dizi bitince ne olduğumu şaşırdım. Ne istediğimi anlamak zaman aldı. Tabii ki her kişi büyüme sürecini farklı geçiriyor. Açıkçası ben Miley gibi olamazdım. Müziğine bayılıyorum, hakkımda ne düşünüyor bilmiyorum ama ben onun yaptıklarını yapmak istemezdim.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.