Selen Sevigen eski eşi Gökhan Özen için korunma ve uzaklaştırma talep etti

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen, eski eşi Selen Sevigen ile davalık oldu. Sevigen, Özen'in vakitli vakitsiz evlerine girip çıktığını ve çocuklar üzerinde psikolojik olarak olumsuzluk yaratacak tavırlar sergilediğini belirtip şikayetçi oldu.

Gökhan Özen ile 2016’da boşanan Selen Sevigen, eski eşinin kendisini rahatsız ettiğini söyleyerek İstanbul Aile Mahkemesi’ne korunma ve uzaklaştırma talebinde bulundu. 2 ay önce ABD’den gelen Özen’in kendisini tehdit ettiğini iddia eden Sevigen, dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Gökhan Özen, çocuklarımla yaşadığım evi, kendi evi gibi görmeye ve çocuklar üzerinde olumsuz etkiler yaratacak tavırlar sergilemeye başladı. Çocukların gözleri önünde tartışıp, ağza alınmayacak küfürler eden eski eşim, beni aşağılıyordu. Ciddi anlamda öfke kontrolü problemi olan Özen, tehditler savurdu. Bugüne kadar aramızdaki olayları sineye çektim. Ancak son yaşanan olaylar artık yasal yollara başvurmak zorunda bıraktı.”

NAFAKAYI ÖDEMİYOR

Selen Sevigen’in avukatı, dava dilekçesinde ayrıca müşterek çocuklarla baba arasındaki kişisel ilişkinin yeniden düzenlemesini de istedi. Davalı babanın uzun zamandır nafaka ve diğer yükümlülüklerini de yerine getirmediğini belirtti. Selen Sevigen, eski eşi, hakkında savcılığa da şikayette bulunacaklarını açıkladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.