Selen Görgüzel Alkan eşi Hamdi Alkan’ın eski eşi Canan Hoşgör’ü konuk aldı

Canan Hoşgör, Selen Görgüzel Alkan’ın sunduğu Hayat Akarken’e konuk oldu!

Sunuculuğunu Selen Görgüzel Alkan’ın üstlendiği Hayat Akarken, hafta içi her sabah saat 11.30’da teve2’de ekrana gelmeye devam ediyor. Astrolijiden sağlığa, spordan güzelliğe her konunun konuşulduğu programa birbirinden önemli isimler de konuk oluyor. Programın bugünkü konukları arasında ise Selen Görgüzel Alkan’ın hayat arkadaşı Hamdi Alkan’ın eski eşi Canan Hoşgör de vardı.

“Tanıyana kadar sana bir antipatim vardı.”

Programda arkadaşlıklarının birçok insana örnek olması gerektiğine vurgu yapan ve çocuklarının düzgün bir ortamda yetişmesi için çabaladıklarını anlatan ikili, tanışma hikayelerini de anlattı. Selen Görgüzel Alkan’ın, kızları Ayşe’nin doğum gününe Canan Hoşgör’ü de çağırması ile tanışan ikili programda o günleri andı.

Selen Görgüzel Alkan’ın “O güne kadar bana sinir oluyor muydun?” sorusuna Canan Hoşgör, “O güne kadar bir antipatim vardı sonuçta tanımıyordum, eski kocamın yeni karısı. Davet ilk geldiğinde reddettim. Sonra çocuklarla konuştuğumda onlar gelsen ne güzel olur deyince, evet dedim yani çocuklar bunu istiyorsa ne olacak ki onların mutluluğu her şeyden önemli dedim ve gittim.” şeklinde cevap verdi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.