Selda Bağcan’dan Rock Senfoni

Atlantis Yapım, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sonbahar sezonunu muhteşem konserlerle kutlamaya başladı. 30 Eylül’de MFÖ ile başlayan efsane konser serisinde Selda Bağcan Rock Senfoni ile bu akşam serin ve yağmurlu havaya rağmen gelen binlerce hayranıyla şarkılarını hep bir ağızdan söyledi.

Konserler, 2 ve 3 Ekim’de Duman ile devam edecek. 4-9 Ekim arası ise art arda Ebru Yaşar, Melike Şahin, Kenan Doğulu, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Berkay ve Athena
Harbiye Açıkhava Sahnesi’ni sallayacak.

blank

Atlantis Yapım, Türkiye’nin dev sanatçılarını efsane bir organizasyon ile Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde seyirci ile buluşturmaya devam ediyor.

Hiçbir kategoriye girmeyen eşsiz sesi ve benzersiz yorumuyla tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan efsanevi sanatçı Selda Bağcan, 1 Ekim Cuma Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde 30 kişilik Rock Senfoni ile uzun süre konuşulacak bir konser verdi. Konserde izleyiciler Bağcan’a yağmura rağmen şarkılarla eşlik etti.

‘Özgürlük ve Demokrasiyi Çizmek ‘ adlı parça ile konserine başlayan Selda Bağcan, Neşet Ertaş’ın ‘Yalan Dünya’sını seslendirmeden önce seyircilere dönerek, “Kalbinizin kızıl saçlı sanatçısı olarak buradayım. Hoşgeldiniz İstanbul… Ben üşümüyorum, umarım sizler de üşümüyorsunuz’ dedi ve şarkısını söyledi. Selda Bağcan izleyenler arasında yeğeni Serenad Bağcan’ı sahneye davet etti. Kendi gibi müzisyen olan yeğeni ünlü Kıbrıs türküsü ‘ Magusa Limanı’ nı söyledi. Selda Bağcan seyircisinin her şarkıda eşlik ettiği konserine ‘Oğul’, ‘Anne Ben Geldim’ , ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar’ gibi sevilen parçaları ile devam etti. ‘Öyle Bir Yerdeyim Ki’ ile Ahmet Kaya’ya selam gönderen usta sanatçı, bu şarkıyla bir kez daha izleyenleri duygulandırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.