Selda Bağcan, Candan Erçetin, Ajda Pekkan ve Sertab Erener Açıkhava’da

DENİZBANK Açıkhava Konserleri 2 Temmuz Pazartesi akşamı, Candan Erçetin ile başlıyor!

Her yaz, açıkhava konseri günlerce konuşulan Erçetin, seyircisinin çok iyi bildiği eğlenceli sahnesi, şık dekoru ve orkestrasıyla bir kez daha Açıkhava’da dinleyicileriyle buluşacak.

Türk pop müziğinin en güçlü yorumcu, besteci ve söz yazarlarından Erçetin, 2018 yaz konserlerinin ilkini gerçekleştirecek.

Yeni albümünün şarkılarını tek tek dinleyicileriyle buluşturan Candan Erçetin, “Kim Korkar” ve “Değişiyoruz” şarkılarını dinleyiciyle birlikte seslendirecek!

SELDA BAĞCAN SENFONİ ORKESTRASIYLA ÇIKIYOR!

Bu haftanın ikinci konseri ise, 4 Temmuz Çarşamba akşamı sadece Türkiye’nin değil dünyanın en ünlü seslerinden birinin olacak! Selda Bağcan, heyecanla beklediği konseriyle uzun yıllar sonra ilk kez Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde olacak. Konserin ikinci yarısında ise Selda Bağcan’a Boom Pam rock grubu eşlik edecek.

SERTAP ERENER “SERTAB’IN MÜZİKALİ” İLE İLK KEZ AÇIKHAVA’DA

Kış sezonu boyunca büyük ilgi gören, Erener’in son projesi “Sertab’ın Müzikali” açıkhava sahnesinde!

Sertab Erener’in 90’lar ve 2000’ler adını verdiği 2 bölümden oluşan müzikalde, sanatçının geçmişten günümüze en sevilen şarkıları, 7 kişilik profesyonel dansçı ekibinin şovuyla renkleniyor!

Sertab Erener’in her şarkının dönemine ve ruhuna ait 10 farklı kostüm giydiği gösterisi boyunca 37 şarkı seslendiriyor. Şarkıların her biri için titizlikle hazırlanan koreografiler ise Beyhan Murphy’e ait!

VE SÜPER STAR İLE KAPANIŞ!

Bkm’nin organize ettiği, “Denizbank Açıkhava Konserleri”nin Temmuz ayı finalini 9 Temmuz Pazartesi akşamı Ajda Pekkan yapacak. Hem repertuarı hem dekoru hem kobtümleri ile Pekkan’ın büyük bir titizlikle hazırlandığı konser, yine herkesin anılarında yer alacak!

blank

21:00’da başlayacak konserlerin biletleri biletix ve BKM Gişe’de.

BKM Gişe Tel: 0212236181

DENİZBANK Açıkhava’da Konser Takvimi:

2 Temmuz Pazartesi 21:00 Candan Erçetin

4 Temmuz Çarşamba 21:00 Selda Bağcan

6 Temmuz Cuma 21:00 Sertab’ın Müzikali

9 Temmuz Pazartesi 21:00 Ajda Pekkan

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.