Selçuk İnan o anları anlattı

İzlanda maçıda son dakikada attığı golle galibiyet getiren Selçuk İnan o anları anlattı.

Galatasaray Futbol A Takımı Kaptanı Selçuk İnan, EURO 2016 Avrupa Şampiyonası kapısını aralayan son dakika golü ile ilgili GSTV’ye özel açıklamalarda bulundu.

Milli futbolcu şu ifadeleri kullandı:

Aradan iki gün geçmesine rağmen inanın hala rüyada gibiyim. Tabii bu kahramanlık, hepimizin kahramanlığı. Kişiye eklemek doğru değil. Gerçekten bu bir inanmışlık göstergesiydi. Bir puanımız varken bile her futbolcu, her demecinde bile “Biz bitti demeden bitmez” demiştik. Allahımıza şükürler olsun ki bize nasip oldu. Bu gerçekten önemli bir başarı. Hele ki bu zamanlarda ülkemizi, insanlarımızı mutlu etmek, bizim için Avrupa Şampiyonası gitmek ya da skordan daha önemliydi. O yüzden bunun tadını çıkaralım. Bu mutluluğu, bu gururu hep beraber yaşayalım.

”10 KİŞİ KALMIŞTIK”

Kulağımız bizim hep dışardaydı. Çünkü Kazakistan ve Hollanda maçlarından gelecek haberler de bizim için çok önemliydi. Kazakistan’ın 1-0 galip olduğunu öğrendikten sonra daha fazla ofansif oynamaya başladık. Ben hep içimden diyordum ki, gol atabiliriz ama biraz zor gözüküyordu. Çünkü 10 kişi kalmıştık.

”HİSSETMİŞTİM”

Eğer bir frikik olursa belki de bu işi değiştirebilirim diye düşünmüştüm açıkçası. Firikik olduğunda Arda yanıma geldi, Paşa dedi eğer uzaksa istersen orta da yapabilirsin, istersen girelim içeri dedi. Sen git dedim, ben orta yapacağım. Ama ben inanmıştım çünkü, hissedersiniz ya bu gol olacak dersiniz, o anlardan biriydi benim için. Ama öyle bir gol oldu ki sonrasında sizlerin de gördüğünüz gibi hepimiz kendimizi kaybettik.

”HAYATIMIN EN ANLAMLI GOLÜYDÜ”

Belki de hayatımın en anlamlı golü oldu. O yüzden çok mutluyum, çok gururluyum. Ama en önemlisi insanlarımızı mutlu ettirdiğimiz için, onları sevindirdiğimiz için ayrıca mutluyuz. Bu Avrupa Şampiyonası’na gitmek ülkemize armağan olsun.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.