Selami Şahin’in oğlu Emirhan Şahin’den “Gala Aya Yorgi” açıklaması

Çeşme’de Aya Yorgi koyunda bulunan, Selami Şahin’in oğlu Emirhan Şahin ve diğer iki ortağı Barış Serdar ile Gökhan Kali’nin sahibi olduğu Gala Aya Yorgi mekanı ile ilgili bugün basında çıkan mekanın battığına dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Mekan sahiplerinin konu ile ilgili basın açıklaması aşağıdaki şekildedir. Tüm basın mensubu arkadaşlarımızın bilgisine.

“Gala Aya Yorgi projemizde planladığımız gibi Haziran ve Temmuz aylarında yoğun ve son derece başarılı etkinlikler sürdürdük. Sonrasındaki süreçte ise alanımızı müzik festivallerinde verimli şekilde kullanmaya devam ettik.

Müzikseverlerin içi rahat olsun, Gala Aya Yorgi projemize önümüzdeki sezon da devam ediyor olacağız. Bir de müjde vereyim; bu başarılı süreçle beraber, projemizi İstanbul’a da taşımak gibi bir niyetimiz var. Olumlu gelişmelerimizi sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.”

Selami Şahin’in Çeşme’deki mekanı maddi imkansızlıklar sebebiyle battı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.