Selami Şahin’den “Aile boyu” imza günü

53 yıllık müzikal kariyerinde imzasını attığı yüzlerce besteye yenilerini ekleyen Selami Şahin, merakla beklenen yeni albümü “Baştan Başa Sen”in ilk imza gününde D&R Kanyon’da hayranlarıyla buluştu. Usta sanatçıyı ailesi imza gününde yalnız bırakmazken, şarkıcı eşi için de yeni albümünü imzaladı.

Uzun zamandır heyecanla beklenen ”Baştan Başa Sen” isimli albümünü sevenlerinin beğenisine sunan Selami Şahin, D&R’ın düzenlediği etkinlikte dinleyicileriyle buluştu. Türk müziğinin yapı taşlarından duayen sanatçı, yeni albümünün D&R Kanyon’da gerçekleşen ilk imza gününde hayranlarına imza verdi. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Selami Şahin’in eşi, kızı ve oğlu da sanatçıyı yalnız bırakmadı.

Selami Şahin, yepyeni albümü ”Baştan Başa Sen”de, birbirinden farklı duyguları açığa çıkaran ve dinleyicilerin yüreklerine dokunan eserlere yer veriyor. Albümde bulunan 12 şarkının her birinde müzikseverleri duygudan duyguya sokan sanatçı, şarkılarıyla dinleyicilerin ruh haline adeta yön veriyor. Albümün aranjörlüğünü Selim Çaldıran, Aydın Sarman ve Aykut Gürel üstlenirken, kapak fotoğrafı Mehmet Turgut, kapak tasarımı ise Berkcan Okar imzasını taşıyor.

blank

Selami Şahin, 2016 yılında yayınlandığı, söz ve müziği kendisine ait olan “Kolay Değil” isimli şarkısının yanı sıra 11 yeni eserini albümde hayranlarıyla buluşturdu. Sözleri Yasemin Acınal’a ait olan “Karmakarışık” şarkısının dışında, albümde geri kalan tüm parçaların söz ve müzikleri usta sanatçıya ait. 80’lerde Tanju Okan için yazdığı ve o dönem notalarını kaybettiği “Kapatma Meyhaneci” isimli şarkıya da albümde yer veren sanatçı, ilk defa seslendirilen şarkıyı Tanju Okan’a ithaf etti. “Benimle Evlenir Misin?” adlı şarkısında Türk müziğinin değerli isimlerinden Nil Burak’la düet yapan Şahin, unutulmaz şarkılarına yenilerini ekleyerek müzikseverleri sevindirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.