Selami Şahin, yeni yaşını sahnede kutladı

Türk müziğinin sayılı efsanelerinden büyük usta Selami Şahin, yetmiş beşinci yaş gününü, Cahide Alaçatı’da verdiği muhteşem konser ve kendisine yapılan sürprizler eşliğinde geçirdi.

Doğum günü heyecanını sahnesinde sevenleriyle hep birlikte karşılayan usta sanatçı, Seninle Başım Dertte, Ben Sevdalı Sen Belalı, Özledim ve Sefam Olsun gibi hit şarkısından oluşan repertuvarı ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Güçlü orkestrası eşliğinde sevenlerinin karşısına çıkan duayen sanatçı, tüm şarkılarını mekanı dolduran kalabalık ile hep bir ağızdan söyledi. Geceye özel olarak hazırlanan ve eğlence dünyasına sihirli bir doku kazandıran Cahide’nin dans ekibi, ortamın nabzını yükselterek muhteşem performanslar sergiledi.

blank

DÜETLER GECEYE DAMGA VURDU!

Selami Şahin’i bu özel günde sahnesinde oğlu Lider Şahin ve Selami Şahin Şarkıları 1 albümünün solistlerinden Derya Bedavacı yalnız bırakmadı. Lider Şahin babası Selami Şahin ile birlikte seslendirdiği Rezil Rüsva şarkısını, Derya Bedavacı ise saygı albümünde yorumladığı Namert Olayım’ı usta müzisyen ile birlikte okudu. Sanatçıların birlikte okuduğu düetleri geceye damgasını vurdu.

TÜM AİLE PASTA KESTİ!

Duayen sanatçının sürpriz doğum günü pastası, oğlu Lider Şahin ile ortaklaşa seslendirdiği Rezil Rüsva şarkısının hemen ardından kesildi. Pastayı Selami Şahin’in eşi Didem Şahin, oğlu Emirhan Şahin ve kızı Meryem İrem Şahin sahneye getirdi. Kutlama boyunca duygu dolu anlar yaşayan Selami Şahin ve ailesinin bu özel anı, Cahide’yi dolduran hayranları tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

75 YILLIK BİR RÜYADAYIM, ALLAH’A ŞÜKÜRLER OLSUN!

Konserin ilk yarısı gibi kutlanan yaş gününden hemen sonra sahnesine tam gaz devam eden usta müzisyen, konser bitimine kadar enerjisiyle göz doldurdu. Gece boyu hayranlarının yoğun temposu eşliğinde sahne yapan Selami Şahin, yeni yaşında duygularını şu sözlerle ifade etti;

‘’Başta ailem ve siz değerli dinleyenlerime çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. 75 yıllık bir rüyadayım, Allah’ıma şükürler olsun ki bu günlerdeyim… Sizin sevginizle sahnelere çıkıyorum. Bu yaşıma sizin sevginizle geldim. Ne büyük dualar etmişim ki, dileklerim bir bir gerçek olmuş. Yeni yaşımda dileklerim bu yönde. Allah sizleri başımdan eksik etmesin, sizleri çok seviyorum.’’

1975 yılında ilk bestesi; “Sen Mevsimler Gibisin” ile 4. Altın Kelebek Yılın Şarkısı ödülüne sahip olan büyük usta, o günden bu yana 24 adet 45’lik plak, 7 adet 33’lük plak (LP), 15 adet ise kaset ve CD albüm yaptı. 3’ü Altın Kelebek olmak üzere kariyeri boyunca onlarca ödüle layık görüldü. 300’ün üzerinde bestesi olan Şahin‘in yaklaşık 150 eseri hit oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.