Selami Şahin ve Işın Karaca, Yeni Gazino Maslak sahnesinde müthiş bir açılışa imza atacak

Türk müziğinin duayen sanatçısı Selami Şahin, Işın Karaca ile birlikte birbirinden seçkin eserlerini, 16 Ekim Cumartesi akşamı Yeni Gazino Maslak sahnesinde müthiş bir açılışta seslendirecek.

İstanbul eğlence hayatına özlenen gazino kültürünü yeniden yaşatmayı amaçlayan Yeni Gazino Maslak’ın sezon açılışını yapacak olan Selami Şahin ve Işın Karaca, iddialı sahneleri ve sürpriz düetleriyle sevenlerine eşsiz bir akşam yaşatacak.

Dillerden düşmeyen şarkılarıyla sahne hayatındaki değerini yıllar geçtikçe paha biçilmez bir noktaya taşıyan usta sanatçı Selami Şahin, en güzel şarkılarını SemiJazz orkestrası eşliğinde sevenlerinin beğenisine sunacak.

Eski gazino kültürünü günümüzde yeniden yaşatacak olan Selami Şahin, olağanüstü bir performans ile kendisini izlemeye gelen müzikseverleri bol sürprizli bir sahne programı ile karşılayacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.