Selami Şahin ile yarım asırlık senfoni

Türkçe müziğe damga vurmuş isimlerden biri olan Selami Şahin, çok özel bir projeyle İş Sanat sahnesine konuk oluyor.

Yorumculuğunun yanı sıra söz yazarı ve besteci kimliğiyle Türkçe müziğin tüm dönemlerine ve akımlarına damga vurmuş isimlerden biri olan Selami Şahin, 25 Nisan’da İş Sanat’ta!

En sevilen şarkılarını şef Serdar Yalçın’ın yepyeni düzenlemeleriyle opera sanatçıları Hüseyin Likos (tenor), Deniz Likos (mezzo-soprano),Gökhan Ürben (bas), Hande Soner Ürben (soprano), Zafer Erdaş (bas-bariton) ve Sevim Zerenoğlu (soprano) ile birlikte seslendireceksanatçıya gecede 12 kişilik yaylı sazlar oda orkestrası ve bir piyano eşlik edecek. 50 yılı aşan müzik kariyerinde onlarca albümün yanı sıra300’ün üzerinde besteye imza atan Şahin, kariyerini Müzikte 50. Yıl Özel Ödülü ile taçlandırdı. Şarkılarıyla tüm kuşakların hayranlığınıkazanan Selami Şahin’in daha önce tanık olmadığınız bu çok özel performansını sakın kaçırmayın!

İstanbul Opera Orkestrası Yaylı Sazlar Solistleri
Serdar Yalçın Şef

Mezzo soprano DENİZ LİKOS soprano HANDE SONER ÜRBEN
soprano SEVİM ZERENAOĞLU bas GÖKHAN ÜRBEN
bas-bariton ZAFER ERDAŞ tenor HÜSEYİN LİKOS
konzertmeister SEDA SUBAŞI piyano EREN AYDOĞAN

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.