Selami Şahin ‘’Altın Yılı’’nı unutulmayacak bir konserle kutlamaya hazırlanıyor

Selami Şahin, 50 yıldır sanat hayatında biriktirdiği anılarını; 2 saatlik bir repartuarla sevenleriyle paylaşmaya ve ‘’Altın Yılı’’nı unutulmayacak bir konserle kutlamaya hazırlanıyor.

350 ‘ye yakın bestesi, onlarca plak ve albümü bulunan Selami Şahin bu sene sanat hayatının 50. senesini yani ‘’Altın Yılı’’ nı yaşıyor…
Bu ‘’Altın Yıl’’ şerefine 16 Nisan Cumartesi akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’nde; bugüne kadar gerçekleştirdiği yüzlercesinden çok daha farklı 2.500 kişilik bir konsere imza atmaya hazırlanıyor.

Lider Entertainment tarafından 3 aydır titizlikle hazırlıkları devam eden ve bilet satışlarının önümüzdeki günlerde başlayacağı konserde, herkesin hayatına bir yerden dokunan ve iz bırakan şarkılarından oluşan bir repertuar hazırlandı.

Sanatçının vereceği konser sırasında; kendisinin 50 yıllık sanat hayatında bir çok anısına ortaklık eden konuklar da ağırlanacak ve izleyici sahnede çok farklı ve özel buluşmalara şahitlik edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.